PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Wat kost een personal trainer?

Het einde van het jaar is in zicht, wat betekent dat het weer tijd is voor de goede voornemens. Heb jij als voornemen om weer fit te worden? Of onder begeleiding meer te gaan sporten? Hiervoor is het hebben van een personal trainer een perfect begin om deze doelen te kunnen waarmaken. Bij Tobias Krone hanteren we een gratis consult, pas als je daarna besloten hebt dat je gebruik wilt maken van mijn personal training zullen de sessies geld gaan kosten. Gemiddeld kost een personal trainer tussen de €50,- à €100,- per uur. Ik vertel je hier graag meer over! 

Diensten

Ik bied verschillende vormen van training aan, waarover ik je graag meer vertel. 

Personal training Deventer

Bij personal training begeleid ik mijn klanten naar het behalen van een specifiek doel. Dit kan per persoon verschillend zijn. Hier hoeft niet per se alleen het fysieke gedeelte aan bod te komen, maar ook het mentale aspect. Zo zal ik je tijdens het trainen ook helpen met het creëren van een gezonde levensstijl. Maar wat kost een personal trainer precies? De prijs van een uur personal training bij mij ligt op ongeveer €60,-. 

Small group training

Bij small group training train je met meerdere mensen samen. Tijdens deze sessies focus jij je op je eigen doel, en doe je dit op jouw eigen tempo. De oefeningen worden wel samen uitgevoerd in de groep. Onderdelen die hier aan bod komen zijn onder andere krachttraining, circuittraining en intervaltraining. 

Naast deze vormen van training bied ik je ook nog andere faciliteiten aan:

  • Initiële meting (hierbij meten we je omvang en huidplooi); 
  • Hulp bij het optimaliseren van de opname van je voeding;
  • Het vaststellen van je doel; 
  • Het nastreven van je doel. Ik ben jouw stok achter de deur!

Wat de kosten van deze groepstraining zijn hangt af van hoe vaak je wilt komen trainen. Één keer per week kost €60,- per maand. Kom je twee keer per week? Dan kost dat slechts €100,- per maand. 

Kettlebell groepsles

Tijdens een kettlebell groepsles zorgen we er eerst voor dat je de verschillende technieken van dit trainingsinstrument onder de knie krijgt. Vervolgens zal je aan de slag gaan met deze technieken, welke we tijdens elke training zullen herhalen. De kettlebell groepslessen vinden iedere dinsdag plaats van 20:00-21:00 uur. 

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness is de perfecte manier om jouw medewerkers fit en vitaal te houden. Bovendien is het een goede manier van teambuilding. De kosten van bedrijfsfitness zijn afhankelijk van het aantal medewerkers en jullie wensen. 

Wat kost een personal trainer nou eigenlijk?

De kosten van een personal trainer zijn per persoon verschillend. Ik probeer bij iedere klant goed te kijken wat voor trainingen er nodig zijn om het ultieme resultaat te behalen. De gemiddelde kosten van een personal trainer liggen echter tussen de €50,- en €100,-. Wil je meer weten over de kosten van mijn trainingen? Neem gerust contact op!  

Interesse? Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande trainingen? Neem dan contact op! Ik sta graag voor je klaar.

Personal Training Deventer - Tobias begeleid iemand met gewicht heffen in zijn gym.

Waarom personal training?

Gezonder leven? Personal training in Deventer biedt de uitkomst! Wat is gezonder leven nu eigenlijk? Ik ben van mening dat een aantal keer sporten in de week en een groenterijk gevarieerd voedingspatroon al kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!
Merk je dat je gedurende de dag minder energie hebt? Een goede combinatie van de juiste voeding en beweging gaat dit tegen. Door vaker te trainen word je niet alleen sterker en fitter, maar zorg je ook voor voldoende energie om de dag door te komen!
Veel mensen trainen bij de budget sportscholen zonder begeleiding. Slechts enkelen blijven resultaat halen en blijven zichzelf motiveren om te gaan. Wil je resultaat? Ik ben de stok achter je deur en zorg ervoor dat je blijft trainen en het optimale resultaat behaalt!