PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Over ons

Sport heeft mij altijd geboeid, net als het helpen van andere mensen. Van voetbal tot judo en later Mixed Martial Arts.
Toen ik 5 jaar geleden op zoek ging naar een andere uitdagende sport kwam ik Crossfit tegen. Ik wist niet wat me overkwam en ik wist dat ik dit vaker wilde gaan doen. Omdat Crossfit mij zo interesseerde heb ik mijn Crossfit level 1 certificering gehaald en ben uiteindelijk les gaan geven bij Crossfit Go Personal in Doetinchem en later ook bij Crossfit Apeldoorn waar ik zelf trainde.

Ondertussen was ik nog werkzaam als accountmanager in de ICT, maar ik merkte dat mijn hart bij de sport en het verbeteren van mensen lag en ben toen begonnen met het omscholen naar Personal Trainer. Hier ben ik nu al enige tijd in aan het werk en ik geniet volop van de resultaten die ik samen met mijn klanten haal.

Naast mijn personal training studio in Deventer ben ik mede eigenaar van The Barbellclub 055 in Apeldoorn. Een gym waar kracht- en conditietrainingen worden lesgegeven aan wat grotere groepen.

Of men nu fitter of sterker wil worden, af wil vallen of wil revalideren, ik sta graag voor mijn klanten klaar!

Tobias Krone
Stefan Becx
Ik ben Stefan Becx, diƫtist, bewegingswetenschapper en personal trainer!
Wanneer mensen vragen wat ik doe voor werk, zeg ik altijd: “Ik ben met een uit de hand gelopen hobby bezig.” Zo zie ik het ook echt, niet als werk, maar echt als iets wat me blijdschap en voldoening geeft. Mensen helpen hun fitnessdoelen te behalen en ze net dat extra’s bieden. Waardoor ze niet alleen hun fitnessdoelen behalen, maar ook sterker zijn in andere situaties die het leven brengt.
Los van mijn behaalde studies, ben ik zelf ook een fanatiek krachtsporter en ben al zeker 10 jaar lang onlosmakend verbonden met de gewichten.