PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

PERSONAL TRAINING DEVENTER

Personal Training bij Tobias Krone

Met Personal Training in Deventer begeleid ik mijn klanten in het stellen van een levensdoel en het nastreven hiervan. Niet alleen het fysieke, maar ook het mentale aspect komt aan bod. Vaak neem je je voor om gezonder te gaan eten, meer te gaan sporten of om iets aan je fitheid te doen en komt het hier niet van.
Je bent misschien te druk, of gunt jezelf geen tijd voor wat inspanning. Maar wist je dat je met 3 keer 25 minuten per week al een verschil kunt maken, laat staan met een vol uur trainen bij mij!

Door deze doelen concreet te stellen, je te trainen en je bewust te maken wat voeding met je doet, help ik je met het behalen van deze doelen. We trainen effectief voor een toename in kracht en conditie.

Een aantal onderdelen van de trainingen die aan bod komen zijn:

Naast het begeleiden tijdens de contacturen in mijn eigen ruimte in Deventer help ik je met wat advies om je voeding te optimaliseren. Het is geen dieet, maar een manier van denken die ik je aanleer.

Ben je benieuwd naar wat ik met personal training voor jou kan betekenen? Vraag naar de mogelijkheden

Volg mij ook op Facebook voor een impressie van de trainingen!

Personal Training Deventer - Tobias begeleid iemand met gewicht heffen in zijn gym.

Waarom personal training?

Gezonder leven? Personal training in Deventer biedt de uitkomst! Wat is gezonder leven nu eigenlijk? Ik ben van mening dat een aantal keer sporten in de week en een groenterijk gevarieerd voedingspatroon al kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!
Merk je dat je gedurende de dag minder energie hebt? Een goede combinatie van de juiste voeding en beweging gaat dit tegen. Door vaker te trainen word je niet alleen sterker en fitter, maar zorg je ook voor voldoende energie om de dag door te komen!
Veel mensen trainen bij de budget sportscholen zonder begeleiding. Slechts enkelen blijven resultaat halen en blijven zichzelf motiveren om te gaan. Wil je resultaat? Ik ben de stok achter je deur en zorg ervoor dat je blijft trainen en het optimale resultaat behaalt!

Veelgestelde vragen

Wat kost personal training?

Voordat je besluit om te starten met personal training, vraag je je wellicht af wat personal training nou eigenlijk precies kost. Het is lastig om hier één antwoord op te geven, aangezien de prijzen van personal training nogal verschillen. Gemiddeld gezien betaal je tussen de €50 en €100 per uur. De exacte kosten hangen af van een aantal factoren, zoals: Het doel van je training, De inhoud van de training, Hoe vaak per week je wil trainen. Kortom, de kosten voor personal training Deventer zullen per trainer en per persoon verschillend zijn. Voor de precieze kosten die op jou van toepassing zijn, kan je het beste contact opnemen met de personal trainer waarmee jij graag zou willen trainen.

Wat kun je verwachten van personal training?

Tijdens personal training helpt de trainer jou bij het bereiken van jouw doelen. Dit kunnen verschillende soorten doelen zijn, zoals het verliezen van gewicht, het opbouwen van kracht en/of conditie, leniger worden, enz. Voordat je begint met de trainingen is het dus van belang dat je jouw doelen communiceert, zodat de personal training hierop afgestemd kan worden. Personal training draait echter niet alleen om het fysieke aspect, maar ook om ondersteuning op mentaal gebied. Zo is jouw personal trainer er ook om jou te inspireren en motiveren om jouw doelen te bereiken. Ook voor vragen over bijvoorbeeld voeding kan je terecht bij jouw personal trainer.

Wat is personal training?

Een personal training houdt in dat je samen met een personal trainer werkt aan de door jou opgestelde fitnessdoelen. Het voordeel van personal training is dat alle aandacht naar jou gaat. Je traint immers alleen met jouw coach, zonder dat hier anderen bij aanwezig zijn. Aangezien jouw personal trainer volledig op de hoogte is van jouw doelen, zal de training hierop aangepast zijn. Bij een personal training train je dus ook echt hetgeen waar jij aan wil werken. Dit is dan ook effectiever dan bijvoorbeeld een groepsles, waarbij je ook onderdelen zal trainen waar jij wellicht geen of minder waarde aan hecht.

Hoe word je personal trainer?

Officieel gezien is er geen diploma nodig om jezelf personal trainer te mogen of kunnen noemen. Toch wordt het personal trainers sterk aangeraden om cursussen te volgen en diploma’s te halen. Trainers willen immers serieus genomen worden door hun klanten. Aangezien het dus wettelijk gezien niet noodzakelijk is om diploma’s te hebben voordat men zich personal trainer mag noemen, is het van belang dat je altijd vraagt naar de diploma’s van de personal trainer waar je mee samen zou willen werken. Op die manier weet je wat de ervaring is van de trainer en of deze ervaring in overeenstemming is met jouw verwachtingen.

Waarom personal training?

Waarom zou je voor personal training kiezen als je ook ‘gewoon’ naar de sportschool kan gaan? Het antwoord daarop is heel simpel. Er zitten vele voordelen aan personal training. Ten eerste word je effectief begeleid door een professional. Een personal trainer is immers een expert op het gebied van sporten en weet precies hoe en wat jij moet trainen om tot een optimaal resultaat te komen. Daarbij krijg je persoonlijke aandacht tijdens personal training, wat extra motiverend zal werken. Tot slot bespaar je jezelf een hoop tijd. Je personal trainer is immers degene die een trainingsschema voor jou opstelt en de oefeningen met je doorloopt. Zo train je precies wat belangrijk is voor het halen van jouw doelen. Efficiënter trainen dan dit kan haast niet!

Hoe vaak personal training?

Hoe vaak je wil trainen met jouw personal trainer is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen. Wil je enkel je conditie of spierkracht op peil houden? Dan is twee keer per week voldoende. Wil je een betere conditie krijgen en/of spierkracht opbouwen? Dan zal je ten minste drie keer per week moeten sporten. Als je echter sneller en zichtbaar resultaat wil boeken, zal je op z’n minst vier keer per week moeten trainen. Echter zijn er meer factoren van belang om tot een goed resultaat te komen. Tijdens een intake bepaal je samen wat het beste bij jou past.

Waar vind ik een trainer voor personal training?

Het vinden van een personal trainer is niet lastig. Er zijn er genoeg. Het vinden van een goede personal trainer die aan jouw wensen voldoet, is echter een grotere uitdaging. Om een trainer te vinden die bij jou past, zijn er een aantal dingen waar je over na moet denken. Allereerst is het belangrijk dat je eigen doelen op een rijtje hebt. Wat wil je bereiken en wanneer wil je dit bereikt hebben? Daarnaast is het goed om te bedenken wat jij verwacht van een personal trainer zodat je dit gelijk kan bespreken. Vervolgens kan je op zoek gaan naar personal training bij jou in de buurt. Het is verstandig om een proeftraining of intakegesprek aan te vragen bij meerdere trainers. Op die manier kan je de verschillende trainers met elkaar vergelijken. Zodra je dit hebt gedaan kan je beslissen welke trainer het beste bij jou, en jouw doelstellingen en verwachtingen past.