PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Sporten met personal trainer

Met personal training van Tobias Krone in Deventer behaal jij op een deskundige en persoonlijke manier jouw doelen. Word fitter en sterker door met je personal trainer te kijken naar de voor jou beste voeding en manier van trainen. Samen werk je naar jouw doelen toe. De betrokkenheid van je personal trainer zorgt ervoor dat je nog meer motivatie krijgt tijdens het sporten!

Diensten

Als personal trainer in Deventer bied ik de volgende mogelijkheden: personal training, small group training, kettlebell groepsles, bedrijfsfitness en mylogenics. Lees hieronder verder om erachter te komen welke dienst bij jou past!

Personal training Deventer

Als je op zoek bent naar een personal trainer in Deventer, ben je bij Tobias Krone aan het goede adres. Samen stellen we doelen op om deze vervolgens na te streven. Zowel het fysieke als mentale aspect wordt hierin meegenomen. Een bekend voornemen is bijvoorbeeld gezonder willen eten, meer gaan sporten of werken aan je fitheid, maar vaak komt dit er niet van. Dit kan komen doordat je te weinig tijd hebt, of dat je jezelf de tijd niet gunt voor inspanning. Maar door al 3 keer 35 minuten per week te trainen, kun jij je doelen behalen. Laat staan een uur bij mij trainen!

Onder begeleiding van mij als personal trainer werken we aan onder andere de volgende onderdelen in de trainingen: 

 • Kettlebell training;
 • Slee training;
 • Core training;
 • Krachttraining.

Naast de trainingen help ik je door advies te geven over de manieren om je voeding te optimaliseren. We kijken samen naar het aanleren van een manier van denken, zonder dat het een dieet wordt.

Small group training

Tijdens de small group training werk je aan je eigen doel en op je eigen niveau, maar doe je dit in groepsverband. Onderdelen die bij deze training horen zijn:

 • Krachttraining;
 • Padstraining;
 • Circuittraining;
 • Interval training.

Daarnaast krijg je ook een initiële meting (omvang en huidplooi), hulp bij de optimalisatie van opname van voeding, en hulp bij het vaststellen en nastreven van je doel. Ik ben voor jou de stok achter de deur!

Kettlebell groepsles

Trainen met kettlebells stelt je in staat om je hele lichaam op een zo effectief mogelijke manier te trainen. Tijdens de kettlebell groepsles starten we met een leuke warming-up, waarbij we technieken gebruiken die we in andere lessen behandeld hebben. Er is van alles mogelijk met de kettlebells! 

Enkele technieken die we behandelen:

 • Kettlebell swing;
 • Goblet squat;
 • Kettlebell clean & press;
 • Kettlebell snatch;
 • Turkish Getup.

Deze technieken en het gewicht van de kettlebells worden aangepast op jouw niveau. Na de techniektraining is er tijd voor een uitdagende, leuke workout. De kettlebell groepsles is er voor elk niveau en de technieken zijn makkelijk op te pikken. Kom iedere dinsdag trainen van 20:00u tot 21:00u!

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness Deventer bij Tobias Krone is dé manier om uw medewerkers fit te krijgen en houden. Ik zorg ervoor dat uw medewerkers beter presteren: van voeding tot beweging. Bedrijfsfitness is ideaal om als medewerkers samen de uitdaging aan te gaan. De beste vorm van teambuilding!

Bedrijfsfitness Deventer is te volgen als traject, maar kan ook geboekt worden als een eenmalig teambuildingevent.

Mylogenics 

Met mylogenics ligt de focus op het verkrijgen van de optimale balans in het bewegingsapparaat. Dit omvat onder andere pezen, spieren en zenuwen. Als er een disbalans is in dit systeem, komt het vaak voor dat de klachten niet gelijk naar voren komen. Het lichaam zorgt zelf voor een compensatie om deze disbalans op te vangen. Dit kan leiden tot overbelasting van bijvoorbeeld de spier die deze disbalans opvangt.

Met behulp van een mylogenics behandeling spoor ik de zwakke schakel in de keten van structuren in het bewegingsapparaat op door middel van spier- en functietesten, en behandel ik deze. Vaak is dit niet het gebied dat de klachten veroorzaakt, maar zijn het de structuren die een soortgelijke functie hebben of hierbij betrokken zijn. De resultaten van deze behandeling liegen er niet om!

Waarom sporten met personal trainer Tobias Krone?

Personal training in Deventer is zeer toegankelijk. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we samen wat jouw doelen zijn. Maatwerk staat bij mij hoog in het vaandel! Wil je een goede conditie krijgen? Wil je afvallen? Of juist meer spiermassa kweken? Je kunt bij mij voor alle soorten trainingen terecht. Er wordt zorggedragen voor een goede communicatie zodat jij kunt bepalen hoe jouw training eruit komt te zien zodat je je doel kunt behalen. Je tussentijdse resultaten worden bijgehouden en tijdens de training kun je goed advies verwachten. Kies je voor personal training van Tobias Krone in Deventer, dan kies je voor uitstekende kwaliteit en begeleiding.

Interesse? Neem contact op!

Zin om aan de beste, gezondste versie van jezelf te werken? Kom dan sporten bij personal trainer Tobias Krone in Deventer. Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 06-22808584. Ik vertel je graag hoe we jouw doel samen kunnen bereiken!

Personal Training Deventer - Tobias begeleid iemand met gewicht heffen in zijn gym.

Waarom personal training?

Gezonder leven? Personal training in Deventer biedt de uitkomst! Wat is gezonder leven nu eigenlijk? Ik ben van mening dat een aantal keer sporten in de week en een groenterijk gevarieerd voedingspatroon al kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!
Merk je dat je gedurende de dag minder energie hebt? Een goede combinatie van de juiste voeding en beweging gaat dit tegen. Door vaker te trainen word je niet alleen sterker en fitter, maar zorg je ook voor voldoende energie om de dag door te komen!
Veel mensen trainen bij de budget sportscholen zonder begeleiding. Slechts enkelen blijven resultaat halen en blijven zichzelf motiveren om te gaan. Wil je resultaat? Ik ben de stok achter je deur en zorg ervoor dat je blijft trainen en het optimale resultaat behaalt!