PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Personal trainer voor afvallen

Wil jij gewicht verliezen op een gezonde, duurzame manier? Dan is afvallen met behulp van een personal trainer een goed idee. Met de professionele begeleiding van Tobias Krone werk je gemotiveerd toe naar een slanker en gezonder lijf. Klaar om te starten? Met personal training in Deventer val je niet alleen af: voor je het weet kom jij fysiek en mentaal fit thuis na een drukke werkdag.

Diensten

Wil jij afvallen met behulp van een personal trainer? Tobias Krone biedt verschillende diensten die helpen bij gewichtsverlies.

 

Personal training Deventer

Core training, krachttraining of explosieve cardio: tijdens de personal training in Deventer doen we oefeningen die jou helpen richting je droompostuur. Iedereen heeft iets anders nodig om af te vallen. Daarom biedt Tobias Krone persoonlijke sportbegeleiding. Niet alleen op fysiek gebied, maar ook mentaal. Hoe vaak je moet trainen voor afvallen, is ook heel persoonlijk. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Small group training

Ook tijdens small group training werk je intensief aan jouw doel. Wil je afvallen met hulp van een personal trainer, dan is deze training goed geschikt. Tobias helpt je daarnaast met huidplooimetingen en voedingsoptimalisatie en biedt je een stok achter de deur. Niet alleen hijzelf, maar ook je sportmaatjes motiveren je. Small group training is eigenlijk gewoon personal training, maar dan in een kleine groep.

 

Kettlebell groepsles

Met slechts één kettlebell train je jouw hele lichaam effectief. Dat kan explosief of juist op basis van fysieke kracht. Hoe je dat precies doet, ontdek je tijdens de kettlebell groepsles. Dit is een kleine groepsles onder begeleiding van een personal trainer. De oefeningen, zoals de kettlebell swing en goblet squat, zijn perfect geschikt als je wil afvallen. Wil je dit eens proberen? Vraag dan direct een proefles aan.

 

Bedrijfsfitness

Urenlang achter een bureau zitten zonder beweging is funest voor de gezondheid. Vandaar ook dat het gezond houden van medewerkers belangrijk is. Wil je graag komen sporten met collega’s? Of je nu wil afvallen, fit worden of spieren wil opbouwen, de bedrijfsfitness in Deventer is uitermate geschikt. Dat kan als traject, maar ook als éénmalig teambuilding-event.

 

Mylogenics

Juist als je wil afvallen is een pijnvrij lijf belangrijk. Zo voer je oefeningen makkelijker goed uit, voorkom je blessures en maak je eerder progressie. Heb je klachten aan spieren, pezen en/of zenuwen of wil je juist klachten voorkomen? Dan is het Mylogenics-programma iets voor jou. Hierin richt jij je op het verkrijgen van een optimale balans in jouw bewegingsapparaat.

 

Waarom Tobias Krone als personal trainer bij het afvallen?

Kom je uit Deventer of omgeving, dan is Tobias Krone een absolute aanrader als je een personal trainer zoekt die je kan helpen afvallen. Deze personal trainer heeft inmiddels ruime ervaring met afvaltrajecten. Met een wens voor gewichtsverlies ben je bij Tobias dus zeker aan het juiste adres. Uiteraard start je altijd op jouw niveau: persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.

 

Interesse? Neem contact op!

 Waar een wil is, is een weg. Wil jij afvallen onder begeleiding van Tobias of heb je hulp nodig bij een ander sportief doel? Wacht niet tot morgen: neem direct contact op. Stuur een berichtje via het contactformulier of bel via 06 – 22 80 85 84. Tobias Krone geeft je graag meer informatie over de mogelijkheden voor jou.

Personal trainer