PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Personal trainer tarieven

Een personal trainer helpt jou sneller richting je sportieve doel. Ideaal wanneer je fitter, sterker of slanker wil worden. Maar wat zijn eigenlijk normale personal trainer tarieven? Hoeveel je ook betaalt, ik, Tobias Krone, begrijp dat je waar wil voor je geld. Daarom starten we altijd met een gratis consult. Grote kans dat je daarna maar al te graag wil doorpakken!

Gemiddeld kost een uur personal training tussen de € 50 en € 100 per uur. Zoek je een personal trainer in Deventer? Dan ben je bij personal training studio Tobias Krone aan het juiste adres. Mijn personal training tarieven zijn afhankelijk van het type training dat je kiest. Wil je weten welke training het beste bij jouw doelen past? Neem dan gerust contact op of plan direct je gratis consult in voor personal training.

 

Personal trainer tarieven in Deventer

Ik bied verschillende diensten aan met verschillende prijzen. Hieronder lees je meer over deze diensten en de personal trainer tarieven die daarbij horen.

 

Personal trainer tarieven in Deventer

Tijdens een échte personal training krijg je één-op-één begeleiding van mij als jouw motiverende coach. Ik help je met alles wat je nodig hebt op de weg richting jouw doel. Dat gaat niet alleen over sport, maar ook over gezonde voeding en mentale balans. Lijkt dit jou een interessante optie, dan liggen de personal trainer tarieven voor jou op ca. € 50 per uur.

 

Small group training tarieven

Soms wil je wél persoonlijke begeleiding, maar sport je liever in een groep. Dat doen we tijdens de small group training. Hieronder vallen bijvoorbeeld krachttraining, circuittraining en intervaltraining, maar ook een huidplooimeting, voedingsadvies en natuurlijk een personal trainer als stok achter de deur! Maar wat zijn de small group training prijzen? Dat hangt af van hoe vaak je komt sporten. Voor één keer per week betaal je maandelijks € 60 en voor twee keer per week slechts € 100 per maand.

 

Kettlebell groepsles tarieven

Heb je weleens getraind met een kettlebell? Dit is een super leuk en veelzijdig instrument voor allerlei trainingen. Samen met een klein groepje andere fanatiekelingen begeleid ik je niet alleen naar een goede kettlebell techniek, maar ook naar een fitter en sterker lijf. Wil je afvallen? Ook dan is de kettlebell groepsles zeker iets voor jou. Deze vindt iedere dinsdag plaats van 20:00 tot 21:00 uur en kost €60 voor 10 lessen. 

 

Bedrijfsfitness tarieven

Ben je benieuwd naar de personal training tarieven voor bedrijfsfitness? Hierbij gaat het niet om één-op-één training, maar meer om fit en vitaal blijven met een leuke groep collega’s. Dat is niet alleen gezellig en gezond, maar ook goed voor de teambuilding. Bedrijfsfitnessprijzen variëren per fitnesssessie, afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Mylogenics tarieven

Ben je niet specifiek op zoek naar personal training, maar juist naar meer balans in je bewegingsapparaat? Bekijk dan eens mijn mogelijkheden binnen mylogenics behandelingen. Hierin vind ik de zwakke schakel in jouw keten van structuren en pakken we deze samen aan. Mylogenics kost €30 voor een eerste sessie en de kosten van de opeenvolgende sessies zijn afhankelijk van jouw wensen. 

 

Waarom Tobias Krone als personal trainer?

De personal training tarieven van Tobias Krone zijn transparant en kwaliteitswaardig. Je krijgt dus daadwerkelijk waar je voor betaalt! Ik zorg dan ook gegarandeerd voor het beste resultaat. Wat je doel ook is, bij mijn personal training studio zit je zeker goed.

 

Interesse? Neem contact op!

Natuurlijk vertel ik jou graag meer over mijn coachingstechnieken en mogelijkheden binnen de verschillende trainingen. Maak daarvoor direct een afspraak voor een gratis consult. Heb je vragen over mijn personal training tarieven? Neem ook hiervoor gerust contact met me op.

Personal trainer tarieven