PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Personal trainer prijzen

De prijzen van personal training zijn niet vast omlijnd: ze zijn zoals de naam doet vermoeden gepersonaliseerd en afgestemd op jouw wensen en doelen. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €50 en €100 per uur. De precieze kosten hangen af van factoren als het doel van je training, hoe vaak je per week wilt trainen, en de inhoud van je training. Oftewel, de personal trainer prijzen zullen verschillend zijn per persoon en per trainer. Voor de exacte kosten die van toepassing zijn op jou, is het verstandig contact op te nemen met jouw gekozen personal trainer.

Diensten

Als personal trainer in Deventer bied ik de volgende mogelijkheden: personal training, mylogenics, bedrijfsfitness, small group training, en kettlebell groepsles. Lees hieronder verder om erachter te komen welke dienst bij jou past!

Personal training Deventer

Voor goede personal training in Deventer ben je bij Tobias Krone aan het goede adres. Voordat we beginnen, stellen we samen doelen op die jij wilt behalen. We kijken hierbij naar zowel fysieke als mentale doelen. Iets wat vaak voorkomt is het voornemen om gezonder te willen eten of meer te willen sporten, maar dat dit niet altijd lukt. Bijvoorbeeld door te weinig tijd of jezelf de tijd niet gunnen voor inspanning. Maar als je dit kunt omzetten naar 3 keer 35 minuten per week trainen, dan kun jij al je doelen behalen. Laat staan wat een heel uur trainen bij mij voor elkaar kan krijgen!

Mylogenics 

De focus bij mylogenics ligt op het zorgdragen voor de optimale balans in het bewegingsapparaat. In het bewegingsapparaat zitten onder andere zenuwen, spieren en pezen. Raakt dit systeem uit balans, dan is het vaak het geval dat de klachten zich niet direct uiten. Het lichaam compenseert uit zichzelf om de disbalans op te vangen. Deze compensatie kan zorgen voor overbelasting van bijvoorbeeld een pees die moet compenseren.

Tijdens een mylogenics behandeling ga ik op zoek naar de zwakke schakel in het bewegingsapparaat door spier- en functietesten uit te voeren, en behandel ik deze. Het komt vaak voor dat dit niet het gebied is waar je last van hebt, maar dat het de structuren in je bewegingsapparaat zijn met een soortgelijke functie die de zwakke schakel zijn. De resultaten van de mylogenics behandeling zullen je versteld doen staan!

Bedrijfsfitness

De manier om uw medewerkers gezond te houden? Bedrijfsfitness Deventer bij Tobias Krone is het antwoord! Ik zorg ervoor dat de prestaties van uw medewerkers verbeteren door te kijken naar voeding en beweging. Ga als team de uitdaging aan: de beste manier van teambuilding!

Small group training

Met small group training train je in groepsverband, maar werk je op je eigen niveau aan je eigen doelen. Bij deze training horen de volgende onderdelen:

 • Interval training;
 • Circuittraining;
 • Padstraining;
 • Krachttraining.

Natuurlijk krijg je daarnaast hulp bij het vaststellen en ook nastreven van je doelen, een initiële meting (huidplooi en omvang), en hulp bij optimalisatie van de opname van voeding. Ik ben de stok achter de deur!

Kettlebell groepsles

Door het trainen met kettlebells train je je lichaam op een zo effectief mogelijke wijze. De kettlebell groepsles begint met een leuke warming-up, waarbij technieken gebruikt worden uit andere lessen. Kettlebells bieden ontzettend veel mogelijkheden!

Een greep uit de technieken die we behandelen:

 • Goblet squat;
 • Kettlebell swing;
 • Kettlebell snatch;
 • Kettlebell clean & press;
 • Turkish Getup.

Alles, van de technieken tot het gewicht, wordt aangepast op jouw niveau. We sluiten de training af met een leuke, uitdagende workout. De kettlebell technieken zijn gemakkelijk op te pikken en de lessen zijn er voor elk niveau. Kom jij ook iedere dinsdag trainen van 20:00u tot 21:00u?

Waarom Tobias Krone?

Als personal trainer is het belangrijk om te zorgen voor een goede begeleiding van hoge kwaliteit. En dat is waar ik voor sta! Samen halen we het maximale uit de trainingen en help ik je op weg met advies over je voeding. Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, en dan kijken we samen naar wat ik voor jou kan betekenen.

Personal trainer prijzen van Tobias Krone

Zin om met mij als personal trainer aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje naar onderstaande diensten en prijzen, en zie wat voor jou de perfecte match is:

 • Kettlebell groepsles: €60 voor 10 lessen;
 • Small group training: €60 per maand;
 • Personal training: €60 per uur (afhankelijk van doelen);
 • Mylogenics €30 voor de eerste sessie;
 • Bedrijfsfitness: prijs op aanvraag.

Interesse? Neem contact op!

Wil jij werken aan jouw fitste en gezondste zelf? Kom dan sporten in Deventer bij personal trainer Tobias Krone. Neem telefonisch contact op via 06-22808584 of via het contactformulier. Ik vertel je graag hoe we samen jouw doelen kunnen behalen!

Personal Training Deventer - Tobias begeleid iemand met gewicht heffen in zijn gym.

Waarom personal training?

Gezonder leven? Personal training in Deventer biedt de uitkomst! Wat is gezonder leven nu eigenlijk? Ik ben van mening dat een aantal keer sporten in de week en een groenterijk gevarieerd voedingspatroon al kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!
Merk je dat je gedurende de dag minder energie hebt? Een goede combinatie van de juiste voeding en beweging gaat dit tegen. Door vaker te trainen word je niet alleen sterker en fitter, maar zorg je ook voor voldoende energie om de dag door te komen!
Veel mensen trainen bij de budget sportscholen zonder begeleiding. Slechts enkelen blijven resultaat halen en blijven zichzelf motiveren om te gaan. Wil je resultaat? Ik ben de stok achter je deur en zorg ervoor dat je blijft trainen en het optimale resultaat behaalt!