PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Personal trainer kosten

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Deventer en omgeving en wil je weten wat de personal trainer kosten zijn? Dan ben je bij mij aan het perfecte adres! Ik, Tobias Krone, ben personal trainer in Deventer en sta voor je klaar wanneer je weer helemaal in shape wilt komen. Ik bied verschillende soorten trainingen aan, waar ook verschillende kosten aan verbonden zijn. Graag vertel ik je meer over mijn trainingen en wat de kosten van een personal trainer ongeveer zijn! 

Diensten

De verschillende trainingen die ik aanbied zijn onder andere personal training, small group training, kettlebell groepsles, bedrijfsfitness en mylogenics. 

Personal training Deventer

Bij personal training begeleid ik mijn klanten naar het behalen van een bepaald doel. Deze doelen zijn per persoon verschillend. De doelen kunnen te maken hebben met fit worden, maar ook het mentale aspect komt aan bod. Voor mij is het belangrijk dat elke klant op zijn eigen manier en tempo zijn doel behaalt. 

Tijdens mijn contacturen zullen wij uitvoerig bespreken welke vormen van personal training goed bij je passen. We zullen niet alleen fysiek trainen,  maar ik zal je ook helpen met het creëren van een gezonde levensstijl. Deze gezonde levensstijl is geen dieet wat je moet volgen, maar een mindset die je zal helpen met het hebben van een gezonde levensstijl. De kosten van de personal training verschillen dan ook per persoon. De gemiddelde kosten liggen tussen de €50,- a €100,-. 

Small group training

Bij small group training train je met meerdere mensen samen. Tijdens deze sessies focus jij je op je eigen doel, en doe je dit op jouw eigen tempo. De oefeningen worden wel samen uitgevoerd in de groep. 

Wanneer je een keer per week wilt komen trainen kost dat €60.- per maand. Wil je twee keer per week komen trainen kost dat slechts €100,- per maand. Je kan zelf bepalen hoe vaak je wil komen trainen. Twijfel je hoe vaak je wil komen trainen? Of heb je hulp nodig? Neem dan contact met mij op, ik help je graag met het opstellen van een plan. 

Kettlebell groepsles

De kettlebell is een nieuw trainingsinstrument wat steeds vaker wordt gebruikt tijdens sporttrainingen. Dit is niet voor niets, want met de kettlebell ben je instaat op een effectieve manier je hele lichaam te trainen. Tijdens de kettlebell training beginnen we met een leuke warming up, waarbij we vaak de technieken van de voorgaande lessen gaan behandelen. Denk hierbij aan de kettlebell swing en de goblet squat. De kosten voor een kettlebell groepsles liggen op €60,- voor 10 lessen. 

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness is de perfecte manier om jouw medewerkers fit en vitaal te houden. Bij bedrijfsfitness help ik jouw medewerkers niet alleen met het sporten, maar ook het hebben van een gezonde levensstijl. Tijdens het sporten wordt het uiterste uit jouw medewerkers gehaald. Een beter traject voor teambuilding bestaat niet. Wat de kosten van bedrijfsfitness zijn is geheel afhankelijk van jullie wensen! 

Mylogenics 

Mylogenics is een perfecte manier om overbelasting tegen te gaan. Bij deze manier van trainen proberen wij je lichaam weer in balans te krijgen. Wanneer het lichaam een pijnlijk punt krijgt binnen het lichaam zal het gaan compenseren. Tijdens onze personal trainingen zal ik op zoek gaan naar jouw overbelaste punten. Door middel van mylogenics zullen wij samen proberen de overbelasting tegen te gaan of zelfs te voorkomen. 

Waarom Tobias Krone?

Zoals hierboven verteld bied ik een breed aanbod aan trainingen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een training uit te kiezen die perfect bij jouw fitnessplan past. Naast het sporten bied ik jou ook hulp met jouw voedingsschema. Ik leer je een lifestyle aan waardoor jij gezonder zal gaan eten. Wil je niet in een groep gaan trainen, maar alleen met een personal trainer? Dat kan ook! 

Wat zijn de personal trainer kosten?

De kosten van een personal trainer zijn per persoon verschillend. Dit komt doordat ik werk met een fitness plan dat goed past bij jouw fitnessdoel. De gemiddelde kosten voor een personal trainer liggen op €60,- per uur. Wil je in groepsverband trainen? Dan kost dit ongeveer €60,- per maand. Neem gerust contact met mij op als je hier meer over wilt weten! 

Interesse? Neem contact op!

Bent je geïnteresseerd in een van mijn trainingen? Neem dan contact op! We zullen vervolgens samen kijken naar welke vorm van trainen het beste bij jou past.

Personal Training Deventer - Tobias begeleid iemand met gewicht heffen in zijn gym.

Waarom personal training?

Gezonder leven? Personal training in Deventer biedt de uitkomst! Wat is gezonder leven nu eigenlijk? Ik ben van mening dat een aantal keer sporten in de week en een groenterijk gevarieerd voedingspatroon al kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!
Merk je dat je gedurende de dag minder energie hebt? Een goede combinatie van de juiste voeding en beweging gaat dit tegen. Door vaker te trainen word je niet alleen sterker en fitter, maar zorg je ook voor voldoende energie om de dag door te komen!
Veel mensen trainen bij de budget sportscholen zonder begeleiding. Slechts enkelen blijven resultaat halen en blijven zichzelf motiveren om te gaan. Wil je resultaat? Ik ben de stok achter je deur en zorg ervoor dat je blijft trainen en het optimale resultaat behaalt!