PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

 Hoeveel kost een personal trainer?

Wil jij graag je sportieve doelen behalen, maar lukt dat iedere keer niet? Er zijn er maar weinig die gemotiveerd blijven sporten in een budget sportschool. Ik ben je stok achter de deur en blijf jou motiveren zodat je het optimale resultaat behaalt. Tijdens de personal training begeleid ik je met het stellen en nastreven van je levensdoel. Dit is niet alleen fysieke training, maar ook begeleiding bij het gezonder eten. 

De kosten van een personal trainer verschillen nogal. De prijs hangt af van factoren als: de inhoud van de training en hoe vaak je wil trainen. De prijzen kunnen tussen de €60,- en €100,- liggen. 

Personal training kosten per maand

Bij personal training betaal je per training. Het minimumbedrag dat je betaalt is €60,- en kan oplopen tot €100,-. Wanneer je extra begeleiding en hulp bij het gezonder eten wil, zal de prijs oplopen. Naast personal training bied ik ook kettlebell trainingen, small group training en mylogenics trainingen aan. Voor de kettlebell trainingen betaal je €60,- voor tien trainingen, voor de trainingen in kleine groepjes betaal je minimaal €60,- per maand en voor de mylogenics training betaal je voor de eerste sessie €30,-. 

Personal trainer kosten per uur

Voor de small group training is het niet mogelijk om per keer te betalen. Je betaalt hiervoor per maand een vast bedrag. Dit is zodat de trainingen altijd door kunnen gaan, ook wanneer er weinig mensen komen vanwege bijvoorbeeld vakantie. Het bedrag wat je per maand betaalt, hangt af van hoeveel jij wil trainen. Wil je één keer per week trainen dan betaal je €60,- per maand. Wanneer je twee keer per week wil trainen, betaal je €100,- per maand.  

Personal trainer Deventer 

Voor de personal training in Deventer gebruik ik verschillende vormen van training. Het verschilt per persoon wat de doelen zijn en wat werkt. Voor ieder doel is andere training en voeding nodig. De onderdelen die tijdens de personal training onder andere aan bod komen zijn: 

 • Kettlebell training
 • Slee training
 • Coretraining
 • Krachttraining

Naast de training geef ik ook advies over hoe jij je voeding kan optimaliseren. Ik zet je niet op een dieet, maar wil je een manier van denken over voeding aanleren. 

Personal trainer Deventer

De onderdelen van de personal training zijn per persoon verschillend, maar hier leg ik een aantal veel voorkomende onderdelen uit. 

De kettlebell is een trainingsinstrument dat steeds vaker gebruikt wordt. Dit is omdat je met de kettlebell je hele lichaam kan trainen. Een aantal oefeningen die je met de kettlebell kan doen zijn:

 • Kettlebell Swing
 • Goblet Squat
 • Kettlebell Clean & Press
 • Kettlebell Snatch 
 • Turkish Getup

Bij slee training maak je gebruik van een fitness-slee. Met slee training train je je billen, benen, rug, borst en schouders. Slee training vereist geen moeilijke bewegingen, waardoor het risico op blessures relatief laag is. 

De core training is een training die een belangrijke rol heeft in het voorkomen van blessures. Met de core training zorg je voor balans en stabiliteit van je lichaam. Een aantal voordelen van core training op een rijtje:

 • Voorkomt lage rugklachten
 • Verbetert je lichaamshouding 
 • Verbetert je sportprestaties 
 • Voorkomt blessures 

Met krachttraining krijg je een fit, vitaal en sterk lichaam. Met krachttraining bouw je extra spiermassa op en dit verkleint de kans op blessures. Tijdens de krachttraining train je al je spiergroepen. 

Waarom afvallen met personal trainer Tobias Krone? 

Al van jongs af aan ben ik bezig met sport. Van voetbal tot judo tot Mixed Martial Arts. Vijf jaar geleden ontdekte ik CrossFit. Ik heb mijn CrossFit level 1 certificering behaald en heb hier les in gegeven. Ik merkte dat mijn hart bij sport en mensen helpen lag en heb me toen omgeschoold naar personal trainer. Naast mijn personal training studio in Deventer, ben ik mede-eigenaar van The Barbellclub 055 in Apeldoorn. 

Met mijn passie voor sport help ik anderen graag hun sportieve doelen te behalen. Wil jij graag afvallen? Dan help ik je niet alleen tijdens de personal training met het sporten, maar ook met tips voor goede voeding.  

Interesse? Neem contact op!

Ben jij geïnteresseerd in personal training of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen je doelen. We stellen je vragen om goed te kunnen bepalen hoe jouw training eruit moet komen te zien.

Personal trainer tarieven