PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Personal fitness trainer

Wil je graag beginnen met trainen in Deventer, maar vind je het moeilijk om het echt te gaan doen? No worries, je bent zeker niet de enige. Een personal trainer biedt uitkomst als je net even dat extra duwtje in de rug nodig hebt. Daarom sta ik, Tobias Krone, voor je klaar als jouw personal trainer in Deventer. Samen kijken we naar jouw doelen en zorgen we ervoor dat je ze daadwerkelijk behaalt! 

Diensten

Als personal trainer vind ik het belangrijk dat iedereen bij mij terecht kan. Je kunt daarom kiezen voor verschillende trainingsvarianten, zodat er voor ieder wat wils is! Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel even verder, dan leg ik je alles uit over de diensten! 

Personal training Deventer

Voor veel mensen is het lastig om gemotiveerd te blijven sporten. Hierdoor haken mensen sneller af en behalen ze niet het gewenste resultaat. Personal training Deventer is er om jou te begeleiden in je trainingen, te motiveren en om ervoor te zorgen dat je wél resultaat gaat zien!

Small group training

Samen trainen met anderen werkt ook erg motiverend. Daarom bieden we naast personal training ook small group training aan, waarin je in kleine groepjes werkt aan je persoonlijke doelen. Geheel op eigen niveau natuurlijk! 

Kettlebell groepsles

Wil je eens iets nieuws uitproberen? Dan is de kettlebell groepsles wat voor jou! De kettlebell is een trainingsinstrument dat steeds populairder wordt, omdat je hiermee effectief je hele lichaam kunt trainen. Tijdens de groepsles komen verschillende technieken aan bod die gemakkelijk aan te leren zijn. 

Bedrijfsfitness

Een gezonde levensstijl is niet alleen fijn voor jezelf, het zorgt ook nog eens voor betere prestaties op het werk. Door goede voeding en beweging kunnen medewerkers optimaal hun werk doen, en daarom bieden we in Deventer ook bedrijfsfitness aan. En zeg nou zelf, wat is nou een betere teambuilding dan samen werken aan de conditie? 

Mylogenics 

Als je al eventjes last hebt van een pijnlijke blessure is het verstandig om hier naar te laten kijken. Het kan goed zijn dat je spieren overbelast zijn, en dit kunnen we aanpakken door mylogenics. Op deze manier behandel ik de structuur van spieren, pezen en zenuwen en kan jij weer lekker trainen! 

Waarom Tobias Krone als personal fitness trainer?

Als je in Deventer of omgeving woont ben je bij Tobias Krone aan het juiste adres voor trainingen van kwaliteit. Ik ben er voor iedereen die graag gezonder door het leven wil gaan, en ondersteun je hierbij met liefde. Door mijn ervaring als personal fitness trainer weet ik dat voeding naast beweging ook erg belangrijk is. Met een op maat gemaakt schema zorgen we er samen voor dat jouw doelen werkelijkheid worden!

Interesse? Neem contact op!

Ga je de uitdaging aan en ga je beginnen met training in Deventer? Lekker bezig, je hebt zojuist de eerste stap richting een fitter leven gezet! Om echt aan de slag te gaan kun je contact met mij opnemen en je aanmelden via het contactformulier. Als je deze invult hoor je zo snel mogelijk weer van mij! Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ook het contactformulier te gebruiken, we horen graag van je!

Personal Training Deventer - Tobias begeleid iemand met gewicht heffen in zijn gym.

Waarom personal training?

Gezonder leven? Personal training in Deventer biedt de uitkomst! Wat is gezonder leven nu eigenlijk? Ik ben van mening dat een aantal keer sporten in de week en een groenterijk gevarieerd voedingspatroon al kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!
Merk je dat je gedurende de dag minder energie hebt? Een goede combinatie van de juiste voeding en beweging gaat dit tegen. Door vaker te trainen word je niet alleen sterker en fitter, maar zorg je ook voor voldoende energie om de dag door te komen!
Veel mensen trainen bij de budget sportscholen zonder begeleiding. Slechts enkelen blijven resultaat halen en blijven zichzelf motiveren om te gaan. Wil je resultaat? Ik ben de stok achter je deur en zorg ervoor dat je blijft trainen en het optimale resultaat behaalt!