PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Kosten personal trainer

Moeite om gemotiveerd te blijven sporten? Dan ben je zeker niet de enige! Voor veel mensen is het iedere keer weer een uitdaging om naar de sportschool te gaan en resultaat te blijven behalen. De reden hiervoor is vaak dat mensen trainen bij een sportschool zonder begeleiding. Een personal trainer is daarom de oplossing! Voordat je begint vraag je je vast af wat de kosten zijn van een personal trainer. Meestal kost het tussen de €50 en €100 per uur, maar het hangt erg af van verschillende factoren. Benieuwd welke factoren meespelen en welke bedragen ik, Tobias Krone, hanteer? Lees dan snel verder en ontdek wat de kosten zijn voor personal training in Deventer! 

Diensten

Als je in de buurt van Deventer of in de stad zelf woont kun je bij mij naast personal training ook voor andere trainingen terecht. De verschillende opties worden hieronder kort toegelicht. 

Personal training Deventer

Een personal trainer zorgt ervoor dat je echt bezig gaat, ook als je eigenlijk liever met een zak chips op de bank ligt. Achteraf voel je je 100 keer beter wanneer je jezelf lekker in het zweet hebt gewerkt, dus wacht niet langer en begin snel met personal training

Small group training

Liever in een groepje trainen? Ook geen probleem natuurlijk. Daarvoor hebben we de small group training, waarbij iedereen tegelijkertijd aan zijn eigen doelen werkt. Erg gezellig en ook nog eens motiverend! 

Kettlebell groepsles

Ook kun je bij Tobias Krone in Deventer terecht voor een nieuwe uitdaging, namelijk de kettlebell groepsles. Tijdens deze training ga je aan de slag met de kettlebell, een effectief trainingsinstrument voor het hele lichaam. 

Bedrijfsfitness

Wist je dat trainen ook zo z’n voordelen heeft voor het bedrijfsleven? Personeel met een gezonde levensstijl presteert namelijk beter op het werk. Probeer daarom eens bedrijfsfitness! Dit kan eenmalig als teamuitje, maar ook als traject wanneer het bevalt. 

Mylogenics 

Als je al een tijdje last hebt van een pijnlijke blessure ben je ook bij Tobias Krone aan het goede adres. Door mylogenics sporen we de zwakke plek op en behandelen deze, zodat je daarna weer pijnvrij kunt trainen! 

Waarom Tobias Krone?

Ik ben de stok achter de deur als het gaat om een gezonder leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gewichtsverlies, een betere conditie en lenigheid. Niet alleen het fysieke gedeelte komt aan bod, ook de mentale gezondheid is voor mij als personal trainer van belang. Samen gaan we aan de slag met jouw doelen en zorgen we ervoor dat jij resultaat blijft behalen.

Wat zijn de kosten van personal trainer Tobias Krone?

Kosten van een personal trainer hangen af van het trainingsdoel, de inhoud van de training en het aantal keer dat je wilt sporten. Bij mij kun je voor personal training in Deventer al terecht voor slechts €60 per uur. Voor deze prijs komen verschillende vaste onderdelen zoals kracht, core en kettlebell training aan bod en kun je bereiken wat je maar wilt. Zeker het proberen waard, of niet soms? 

Interesse? Neem contact op!

Wil je al een tijdje beginnen met trainen in Deventer? Dan is dit het teken dat je ervoor moet gaan! Wacht niet langer en neem contact met mij op, dan kun je je zo snel mogelijk aan de slag met jouw doelen. Je kunt contact opnemen door je gegevens achter te laten, maar bellen of mailen voor vragen is ook helemaal goed!

Personal Training Deventer - Tobias begeleid iemand met gewicht heffen in zijn gym.

Waarom personal training?

Gezonder leven? Personal training in Deventer biedt de uitkomst! Wat is gezonder leven nu eigenlijk? Ik ben van mening dat een aantal keer sporten in de week en een groenterijk gevarieerd voedingspatroon al kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!
Merk je dat je gedurende de dag minder energie hebt? Een goede combinatie van de juiste voeding en beweging gaat dit tegen. Door vaker te trainen word je niet alleen sterker en fitter, maar zorg je ook voor voldoende energie om de dag door te komen!
Veel mensen trainen bij de budget sportscholen zonder begeleiding. Slechts enkelen blijven resultaat halen en blijven zichzelf motiveren om te gaan. Wil je resultaat? Ik ben de stok achter je deur en zorg ervoor dat je blijft trainen en het optimale resultaat behaalt!