PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Fitness Deventer

Woon je in de buurt van Deventer en heb je zin om die corona kilo’s eraf te trainen? Kom dan sporten bij Tobias Krone! Beginnen met fitness kan erg lastig zijn, maar daarom sta ik als personal trainer voor je klaar in Deventer! Lees snel meer over de mogelijkheden en vind samen met mij de levensstijl die bij jou past! 

Diensten

Omdat iedereen anders is en andere behoeften heeft, kun je bij mij terecht voor verschillende soorten sport. Wat je doel ook is, door bij mij te komen trainen in Deventer bereik je het gegarandeerd! 

Personal training Deventer

Personal training is dé manier om gemotiveerd te blijven sporten. Don’t worry als je dit lastig vindt, veel mensen zitten hiermee. Als je toch echt graag een gezondere levensstijl wilt, wacht dan niet langer en schakel mij in als jouw personal trainer in Deventer! 

Small group training

Je kunt er ook voor kiezen om met een paar anderen samen aan je doel te werken tijdens de small group training. Deze training is geheel op eigen niveau en werkt ook erg motiverend. Daarnaast is het ook nog eens gezellig om je samen met anderen in het zweet te werken. 

Kettlebell groepsles

Wil je graag samen met anderen trainen, maar ben je op zoek naar iets nieuws? Dan is de kettlebell groepsles iets voor jou! Tijdens deze les werk je met de kettlebell, een populair trainingsinstrument waarmee je effectief je hele lichaam traint. Er komen verschillende technieken aan bod die gemakkelijk zijn aan te leren! 

Bedrijfsfitness

Goed in beweging blijven is niet alleen belangrijk voor jezelf, het heeft ook nog eens voordelen voor het bedrijfsleven! De hele dag achter een laptop werken is inmiddels bijna vanzelfsprekend, maar gezonde voeding en beweging leiden tot betere prestaties van het personeel. Probeer daarom eens bedrijfsfitness en ervaar het zelf! 

Mylogenics 

Kom je maar niet af van die vervelende pijn die je constant voelt? Mylogenics zou wel eens de oplossing kunnen zijn. Hierbij spoor ik de oorzaak van de pijn op en behandel ik deze, zodat je spieren daarna weer optimaal functioneren. 

Waarom fitness Deventer bij Tobias Krone?

Of je nou wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of meer spieren wilt kweken, als personal trainer sta ik in Deventer altijd voor je klaar. Wanneer je even geen motivatie hebt zorg ik ervoor dat je toch aan de slag gaat. Naast het behalen van je fysieke doelen levert je dit ook nog mentaal iets op, want hoe goed voelt het achteraf als je het toch gedaan hebt? Ik ben je stok achter de deur die je helpt met het bereiken van jouw doelen! 

Interesse? Neem contact op!

Ga je samen met mij de uitdaging aan en wil je beginnen met fitness in Deventer? Fantastisch, je hebt de juiste instelling al! Aanmelden en vragen stellen kan via het contactformulier, wat ik zo snel mogelijk beantwoord. Liever bellen of mailen? Ook geen enkel probleem, ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan!

Personal Training Deventer - Tobias begeleid iemand met gewicht heffen in zijn gym.

Waarom personal training?

Gezonder leven? Personal training in Deventer biedt de uitkomst! Wat is gezonder leven nu eigenlijk? Ik ben van mening dat een aantal keer sporten in de week en een groenterijk gevarieerd voedingspatroon al kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!
Merk je dat je gedurende de dag minder energie hebt? Een goede combinatie van de juiste voeding en beweging gaat dit tegen. Door vaker te trainen word je niet alleen sterker en fitter, maar zorg je ook voor voldoende energie om de dag door te komen!
Veel mensen trainen bij de budget sportscholen zonder begeleiding. Slechts enkelen blijven resultaat halen en blijven zichzelf motiveren om te gaan. Wil je resultaat? Ik ben de stok achter je deur en zorg ervoor dat je blijft trainen en het optimale resultaat behaalt!