PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Deventer training

Woon je in Deventer of omgeving en ben je klaar om te beginnen met trainen? Dan is personal training Deventer iets voor jou! Samen met mij, Tobias Krone, zorgen we ervoor dat jij je trainingsdoelen behaalt. Of dat nou op het gebied van beweging of van voeding is, samen doen we er alles aan om jouw gewenste resultaat te bereiken. Lees snel verder en ontdek meer over de mogelijkheden voor trainingen in Deventer! 

Diensten

Elk lichaam is anders, en daarom vind ik het belangrijk om voor iedereen geschikte trainingen aan te bieden. Je kunt bij mij in Deventer terecht voor verschillende soorten training, zodat jij gemakkelijk kunt kiezen voor de soort sport die bij jouw past! Benieuwd naar alle diensten? Ik leg ze graag even aan je uit! 

Personal training Deventer

Als personal trainer ben ik er om ervoor te zorgen dat jij de persoonlijke doelen bereikt. In je hoofd is dit heel gemakkelijk, maar in de praktijk kan trainen nog best wel een uitdaging zijn. Personal training van mij helpt je over de drempel heen zodat je echt lekker aan de slag kan! 

Small group training

Liever in een groep werken aan je voornemens? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens de small group training train je tegelijk met anderen, maar wel op je eigen niveau. Naast de gezelligheid is het ook nog eens heel erg motiverend om je samen met anderen in het zweet te werken! 

Kettlebell groepsles

Als je graag samen met anderen wilt trainen kun je ook kiezen voor de kettlebell groepsles. Tijdens deze training maak je gebruik van de kettlebell, een voorwerp waarmee je je hele lichaam effectief traint. Op een makkelijke manier leer je verschillende technieken aan, dat klinkt als een leuke uitdaging toch? 

Bedrijfsfitness

Wist je dat een gezonde levensstijl ervoor zorgt dat je beter presteert? Niet alleen op persoonlijk gebied, maar ook in het bedrijfsleven komt goede beweging en voeding van pas. Daarom bied ik bedrijfsfitness aan, zodat je medewerkers optimaal kunnen presteren. Samen trainen is daarnaast ook nog eens goed voor de teambuilding! 

Mylogenics 

Wanneer je al een tijdje rondloopt met een vervelende blessure kan mylogenics wel eens de oplossing zijn. Door deze behandeling spoor ik de zwakke plek op en zorgen we ervoor dat de structuur van spieren, pezen en zenuwen weer in balans raakt. Dan kan jij daarna weer pijnloos bewegen! 

Waarom Deventer training bij Tobias Krone?

In de buurt van Deventer en in de stad zelf ben je bij mij op het juiste adres als je op zoek bent naar kwalitatieve training. Twijfel je al een tijdje of je wilt beginnen met trainen? Dan zorg ik ervoor dat al je aarzeling als sneeuw voor de zon verdwijnt zodra je ziet wat voor resultaten je behaalt. Samen zetten we concrete doelen voor een haalbare, gezondere levensstijl. Precies waar een personal trainer voor is toch? 

Interesse? Neem contact op!

Heb je besloten dat je graag wilt beginnen met trainen? Goed bezig, dit is de eerste stap! De tweede stap is gelukkig niet heel moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen! Dit kan door te bellen of mailen, maar nog makkelijker is om even het contactformulier in te vullen. Ik zorg ervoor dat je dan zo snel mogelijk aan de slag kunt. Heb je nog vragen over Deventer training? Ook geen probleem natuurlijk, daarvoor kun je het formulier ook gebruiken!

Personal Training Deventer - Tobias begeleid iemand met gewicht heffen in zijn gym.

Waarom Deventer training?

Gezonder leven? Personal training in Deventer biedt de uitkomst! Wat is gezonder leven nu eigenlijk? Ik ben van mening dat een aantal keer sporten in de week en een groenterijk gevarieerd voedingspatroon al kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!
Merk je dat je gedurende de dag minder energie hebt? Een goede combinatie van de juiste voeding en beweging gaat dit tegen. Door vaker te trainen word je niet alleen sterker en fitter, maar zorg je ook voor voldoende energie om de dag door te komen!
Veel mensen trainen bij de budget sportscholen zonder begeleiding. Slechts enkelen blijven resultaat halen en blijven zichzelf motiveren om te gaan. Wil je resultaat? Ik ben de stok achter je deur en zorg ervoor dat je blijft trainen en het optimale resultaat behaalt!