PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Deventer fitness

Altijd al willen beginnen met trainen maar nog nooit de stap durven zetten? Dan is nu het juiste moment! De sportscholen zijn weer geopend en ik, Tobias Krone, kan niet wachten om jou te helpen met het vinden van de levensstijl die bij jou past! Dus woon je in de buurt van Deventer en wil je graag beginnen met fitness? Lees dan snel meer over de mogelijkheden! 

Diensten

Je kunt bij mij terecht voor verschillende soorten sport. Wat je wensen ook zijn, ik kan je altijd verder helpen bij het bereiken van jouw doelen. Benieuwd wat het beste bij jou past? Check dan snel de informatie over de verschillende diensten! 

Personal training Deventer

Weet je al wat je zou willen bereiken? Dat is natuurlijk fantastisch, maar in de praktijk kan dit nog lastig zijn. Persoonlijke begeleiding is de oplossing hiervoor! Door personal training van mij in Deventer zorgen we er samen voor dat jij je doelen behaalt. 

Small group training

Naast personal training bied ik ook small group training aan, waarbij je in een klein groepje samen met anderen traint. Iedereen werkt op zijn eigen niveau aan zijn eigen voornemens, maar wel allemaal tegelijk! Op deze manier is small group training hartstikke gezellig en motiverend! 

Kettlebell groepsles

Ooit gehoord van kettlebell? Met dit handige training voorwerp kun je effectief alle delen van je lichaam trainen! Tijdens de kettlebell groepsles leer je verschillende technieken en is er uiteraard ruimte voor een warming up vooraf en nog een workout achteraf. De perfecte manier om goed in beweging te zijn. 

Bedrijfsfitness

Ook voor het bedrijfsleven is het belangrijk om lekker actief te blijven. We zijn al snel geneigd om de hele dag achter de computer te zitten, maar goede beweging en voeding leidt tot betere prestaties van personeel. Bovendien is bedrijfsfitness dé uitkomst voor teambuilding! 

Mylogenics 

Heb je al een tijdje last van een vervelende blessure? Het kan best zijn dat de balans in het bewegingsapparaat verstoord is. Dit betreft spieren, pezen en zenuwen en het is erg belangrijk om structuur hierin te bewaren. Door middel van mylogenics zorg ik ervoor dat de pijnlijke plek wordt behandeld, zodat jij daarna weer vrij kunt bewegen! 

Waarom Deventer fitness bij Tobias Krone?

Als personal trainer in Deventer ligt mijn hart bij alles wat met sport te maken heeft. Dat gaat niet alleen om beweging, maar ook om voeding en mensen ondersteunen in het behalen van hun doelen. Door te kijken naar jouw doelen zorgen we er samen voor dat je ze kunt behalen. Ik ben dat laatste zetje in de rug dat je nodig hebt om aan een gezonde levensstijl te beginnen. Twijfel niet langer! 

Interesse? Neem contact op!

Wil je graag beginnen met fitness in Deventer? Super! Om je aan te melden hoef je alleen maar even het contactformulier in te vullen. Je hoort dan zo snel mogelijk weer van mij! Ook voor vragen over bijvoorbeeld personal training in Deventer kun je dit formulier invullen. Liever even bellen of mailen? Dat is natuurlijk ook geen probleem, ik hoor graag van je! 

Volg mij ook op Facebook voor een impressie van de trainingen!

Personal Training Deventer - Tobias begeleid iemand met gewicht heffen in zijn gym.

Waarom Deventer fitness?

Gezonder leven? Personal training in Deventer biedt de uitkomst! Wat is gezonder leven nu eigenlijk? Ik ben van mening dat een aantal keer sporten in de week en een groenterijk gevarieerd voedingspatroon al kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!
Merk je dat je gedurende de dag minder energie hebt? Een goede combinatie van de juiste voeding en beweging gaat dit tegen. Door vaker te trainen word je niet alleen sterker en fitter, maar zorg je ook voor voldoende energie om de dag door te komen!
Veel mensen trainen bij de budget sportscholen zonder begeleiding. Slechts enkelen blijven resultaat halen en blijven zichzelf motiveren om te gaan. Wil je resultaat? Ik ben de stok achter je deur en zorg ervoor dat je blijft trainen en het optimale resultaat behaalt!