PERSONAL TRAINING DEVENTER

Een op een training met
een op maat gemaakt schema

 

SMALL GROUP TRAINING

Trainen in twee- of drietallen
met persoonlijke begeleiding.

 

KETTLEBELL GROEPSLES

Kettlebell technieken voor
beginners en gevorderden.

1
1

Afvallen met personal trainer

Afvallen kan best leuk zijn. Ook voor jou! Als het lukt, tenminste. Veel mensen willen wel afvallen, maar hebben niet de juiste motivatie, weten niet waar ze moeten beginnen, krijgen de voeding niet op orde of sporten niet op de juiste manier. Ben jij ook op zoek naar een stok achter de deur? Kies dan voor de begeleiding van Tobias Krone: dé personal training studio van Deventer.

 Met een personal trainer wordt afvallen niet alleen leuker, maar ook efficiënter. Voor je het weet, gaat je broek weer nét wat makkelijker dicht. Ik bied verschillende trainingsprogramma’s aan die goed aansluiten op jouw doel. Tijdens de personal training in Deventer kijken we namelijk niet alleen naar je fysieke activiteit, maar ook naar je mentale gesteldheid en voedingspatroon. Tijdens een gratis consult vertel ik je hierover graag meer.

 

Afvallen met een personal trainer in Deventer

Wil jij wél graag afvallen onder begeleiding van een personal trainer, maar weet je nog niet goed welke training het beste bij jou past? Hieronder vind je een overzicht van het volledige aanbod van Tobias Krone.

 

Personal training Deventer

Allereerst bied ik natuurlijk de personal training zoals je hem al kent. Kies je hiervoor, dan krijg je één-op-één begeleiding. Door mijn extra motivatie haal jij het allerbeste uit jezelf. Samen gaan we actief aan de slag zodat jij die overtollige kilo’s makkelijker kwijtraakt. Dat doen we niet alleen door te sporten: ik geef je ook uitgebreid voedingsadvies en tips voor een betere mentale balans.

 

Small group training

Naast personal group training, hebben we bij Tobias Krone ook small group training. Dat is eigenlijk gewoon personal training, maar dan in een kleine groep. Net als bij de personal training bevat dit traject een huidplooimeting, voedingsadvies en natuurlijk een stok achter de deur. Onder begeleiding van een personal trainer ga jij samen met je sportmaatjes duurzaam afvallen. We sporten 1 à 2 keer per week. In de trainingen doen we bijvoorbeeld krachttraining, circuittraining en intervaltraining.

 

Kettlebell groepsles

Wel eens van kettlebells gehoord? Dat zijn bolvormige gewichten met een stevig handvat aan de bovenkant. Zeker de kettlebell groepsles is uitermate geschikt als je wil afvallen. Met een klein groepje andere fanatiekelingen uit Deventer ga je actief werken richting een goede kettlebell-techniek. Zo raak je niet alleen gewicht kwijt, maar word je ook fitter en sterker. Wil je een keer meedoen op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur? Dat kan! Neem hiervoor even contact met mij op.

 

Bedrijfsfitness

Wil niet alleen jij, maar willen ook je collega’s graag afvallen (of fit worden) onder begeleiding van een personal trainer? Bij Tobias Krone in Deventer kan je ook terecht voor bedrijfsfitness. Niet alleen goed voor jullie persoonlijke sportdoel, maar ook leuk voor de teambuilding.

 

Mylogenics

Voldoende bewegen is cruciaal als je wil afvallen. Maar wat nu als juist dat niet zo makkelijk gaat? Dan is een mylogenics behandeling waarschijnlijk iets voor jou. Hierin werken we toe naar meer balans in jouw bewegingsapparaat.

 

Waarom afvallen met personal trainer Tobias Krone?

Bij Tobias Krone gaat het er niet om dat je bij ons blijft trainen, maar dat jij je doel bereikt. Als je wil afvallen, stellen we samen een persoonlijk plan voor je op. Zo werk je gestructureerd toe naar je doel. Zit het even tegen? Geen zorgen; ik heb altijd de juiste motivators in huis!

 

Interesse? Neem contact op!

In een gratis consult bespreek ik graag jouw persoonlijke situatie met je. Heb je bijvoorbeeld last van blessures of ben je onzeker over de uitvoering van bepaalde oefeningen? Ook

dan kan een personal trainer je helpen met afvallen. Als je vragen hebt over

wat ik voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact op.

Personal trainer